2020-09-22 13:26:45• hírek • Bede Emőke

Díjazták az arany- és gyémántlakodalmukat ünneplő párokat

Különleges eseménynek adott otthont kedden az Északi Színház udvara, ahol 7 gyémántlakodalmát és 42 aranylakodalmát ünneplő szatmárnémeti házaspárt köszöntött Kereskényi Gábor polgármester, valamint Adrian Albu és Stan Gheorghe alpolgármesterek.

„Hölgyeim és Uraim, kedves jubiláló házaspárok. Négy év munka után eljön a számvetés ideje, nekünk pedig külön köszönetet kell mondanunk Önöknek is, hiszen a több évtizedes munkájuk és erőfeszítéseik nélkül nem tartana itt Szatmárnémeti. Azzal, hogy megtiszteljük Önöket, kifejezzük a hálánkat azért a példamutatásért, amelyet a mai fiataloknak mutattak. Ebben az erkölcsileg romlott világban különösen nagy szükség van erre, hiszen rengetegen vannak, akik fel akarják fordítani a társadalmunkat, akik olyan világot szeretnének, amelyben már nem a szeretet, a megbecsülés és a tisztesség a fontos. Önök mindannyian Szatmárnémeti elismert és megbecsült tagjai, hiszen elvégezték a munkát, és példát mutattak a fiataloknak. Ezzel nem csak energiát és erőt adnak nekünk, hanem mutatják a helyes irányt is. Életük nemcsak példamutatás, hanem érték és egyben mérték a jövő generációi számára. Köszönünk mindent, és még sok együtt, családjaik körében egészségben eltöltött éveket kívánok a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és jómagam nevében is” – köszöntötte két nyelven is az egybegyűlt párokat Kereskényi Gábor.


A beszédek után következett az oklevelek átadása, mely mellé értelemszerűen ez alkalommal is járt az 1 000 lejt tartalmazó boríték is. A díjazás után a házaspárok és a város elöljárói egy közös képet készítettek.






Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: